چگونگي اصلاح رژيم غذايي

خوردن غذاهاي سالمي كه زود سير مي‌كنند و مدت زمان بيشتري باعث سير نگه داشتن شما مي‌شوند. اين گروه شامل مواد غذايي سرشار از پروتئين مثل تخم‌مرغ ارگانيك، مرغ خانگي، ماهي، لوبيا و عدس، فيبر مانند ميوه‌ها، سبزيجات، گندم سبوس‌دار، لوبيا و عدس و چربي‌هاي خوب مانند آووكادو، آجيل‌ها، تخمه‌ها و روغن زيتون كاملا خالص و روغن نارگيل هستند. يك وعده غذايي 350 كالري كه شامل سوپ لوبيا، يك‌چهارم آووكادو، 2 فنجان مارچوبه گريل شده باشد، به شما احساس سيري بيشتري نسبت به يك شام رژيمي فريز شده 350 كالري مي‌دهد. يك استراتژي هوشمندانه ديگر اين است كه غذاها و خوراكي‌هايي را انتخاب كنيد كه بدون اينكه كالري اضافي به بدن برسانيد، مي‌توانيد مقادير بيشتري از آن بخوريد مانند آب طعم‌دار شده با ميوه‌ها يا سبزيجات تازه، خوراكي‌هاي نشاسته‌دار تفت داده شده مثل پاپ كورن و گندم سبوس‌دار بو داده شده. نصف فنجان ذرت ارگانيك داراي 15 گرم كربوهيدرات تقريبا معادل 3 فنجان پاپ كورن ارگانيك و نصف فنجان برنج قهوه‌اي حدود 22 گرم كربوهيدرات دارد كه تقربا 8 برابر بيشتر از نصف فنجان برنج قهوه‌اي بوداده است

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.